Tallers individuals

L’Animació per Ordinador 3D i els VFX

7 de març de 17h a 18.30.

Visió general de l’animació per ordinador que engloba des de la preproducció fins a la postproducció tant de films CGI, VFX i també del món dels videojocs.

En aquest taller aprendràs les bases del model·lat 3D i l’animació per ordinador. Farem servir les mateixes eines que fan servir els professionals de l’animació i dels videojocs per a crear personatges i donar-los moviment. Es tractaran els principals aspectes tècnics i artístics a tenir en compte a l’hora de crear personatges 3D.

Apps Inventor

7 de març de 17h a 18.30h

En aquest taller s'utilitza la plataforma MIT App Inventor per desenvolupar, de forma ràpida i senzilla una aplicació per a dispositius Android.

Un dels primers objectius que es planteja el taller, és aconseguir que els participants adquireixin la capacitat de veure les aplicacions no només com a usuaris, sinó com a desenvolupadors. Per aconseguir-ho, el taller utilitza AppInventor, una eina online desenvolupada conjuntament entre MIT i Google, que permet introduir-se al món de la programació de forma ràpida i senzilla.

Creative minds

8 de març de 17h a 19h.

Descobreix com els nostres alumnes aborden reptes d'innovació d’empreses reals i comprèn com es desenvolupen idees per a nous productes i serveis.

Es donen eines a l’alumne per aprendre a ser un emprenedor i a actuar com a tal. Avui en dia, l’emprenedoria és un factor clau i està molt demandat per empreses tant nacionals com internacionals.

Programa un videojoc

9 de març de 17h a 18.30h.

Visió general de les tecnologies multimèdia que engloben l’animació 3D i el desenvolupament en els videojocs.

Permet donar a l’alumne una visió general de les tecnologies multimèdia que engloben la producció i animació 3D, tant com eina per a l’entreteniment, en el cas dels videojocs, com en el camp de la investigació.

Construïm la ciutat en la que volem viure

8 de març de 17h a 18.30h.

Aquest taller pretèn prendre consciència dels recursos naturals i trobar l’equilibri entre el medi i la ciutat.

Construir una maqueta física per grups. Donar-los material de papereria i demanar-los que han de construir una torre o un pont, per grups de 3 a 5 persones. Amb la finalitat d’aprendre i entendre com els materials i la seva geometria suporten càrregues a compressió i a tracció.

Més Informació
  • Hora: de 17.00h a 18.30h
  • Duració: 1.5h
  • La Salle Campus Barcelona
    Edifici Sant Miquel Febres
    Sala semi-circular
    c/Sant Joan de La Salle, 42, Barcelona
Inscripcions tancades